Contact

Duplast in een
groen jasje

Voor Duplast betekent duurzaamheid méér dan alleen het nemen en toepassen van afzonderlijke maatregelen. Bij ons staat duurzaamheid centraal bij al onze activiteiten.

Voor een groene toekomst

Betekenisvol ondernemen begint dan ook met vooruitstreven: naar een zo groot mogelijk duurzaam effect en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Dit effect streven we na in alle aspecten binnen de organisatie: van professionele tot commerciële relaties, van produceren tot ondernemen. Zo creëren we een omgeving waarop we kunnen bouwen en vertrouwen.

img right foto

Milieuvriendelijke verpakkingen en oplossingen

We denken constant na over vernieuwende toepassingen om de wereld groener en duurzamer te maken. We bieden daarom een ruim assortiment aan hoogwaardige en recycleerbare verpakkingen die zijn gemaakt van hernieuwbare en/of composteerbare gecertificeerde en FSC™-gecertificeerde materialen.

 

img right foto
img right foto

Duurzaam ondernemen begint met kleine veranderingen

Om ons voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst kiezen we ervoor om vanaf nu zelf groene energie op te wekken met behulp van zonnepanelen. Op die manier leveren we een bijdrage aan een betere en milieuvriendelijke wereld.

Elektrisch rijden is de toekomst, daar is geen ontkomen meer aan. Daarom investeert Duplast in elektrische wagens en laadpalen. Zo bieden we ook meteen een extra service aan zowel onze werknemers als onze klanten.