Contact
Home / Over ons

Familiebedrijf
met impact

img right foto

Met impact verpakt

Duplast bereidt zich voor op de onvermijdbare uitdagingen van morgen. “Met impact verpakt” refereert daarmee naar het betekenisvol importeren, stockeren en verdelen van goederen. Zo spelen we in op de veranderende noden van de maatschappij en creëren we een omgeving waarop we kunnen bouwen en vertrouwen. Bij Duplast zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen aan groothandels en drankenhandels.

Ontdek ons verhaal

Samen bouwen aan de toekomst

Duurzaamheid is daarom een vaste waarde die onvermijdelijk terugkeert in onze organisatie: van het verdelen en importeren van innovatieve producten, tot het creëren van lange termijn partnerschappen en het garanderen van kwaliteit.

img right foto

Waar groei begint

We realiseren groei door te steunen op onze 4 familiewaardes:

1 Familiegroeiers

Door familie en voor familie.  Want dat is waar het leven begint en waar je op kan rekenen wanneer dat nodig is. We groeien mee met de hedendaagse mentaliteit en voorzien continu in het welzijn van de generaties van morgen én overmorgen. Zo kunnen ook zij verder groeien op deze planeet.

2 Unieke expertise

Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche noemen we onszelf experts in het vak. We garanderen doordachte processen en kwalitatieve producten die voor klanten het verschil maken.

3 Uitpakken met impact

We maken vandaag het verschil om morgen een positief resultaat te realiseren. Betekenisvol ondernemen begint dan ook met vooruitstreven: naar een zo groot mogelijk duurzaam effect en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. 

4 Met een warm, Limburgs hart

Openheid, eerlijkheid en loyaliteit stromen daadwerkelijk door ons Limburgs bloed. We hechten veel belang aan gezelligheid en een goede dosis familiale warmte. We staan als één team klaar voor elkaar, want enkel zo kunnen we blijven groeien.

img right foto

Duurzaamheid

Betekenisvol ondernemen is de toekomst. Daarom wil Duplast ook zijn steentje bijdragen aan het milieu. Ecologisch denken én handelen zit in onze genen. We zijn voorvechter voor het garanderen van een welvarende en gezonde toekomst voor de komende generaties.

Kom meer te weten

De fundamenten van ons bestaan

icon
Authenticiteit

Wat we doen, doen we met volle overtuiging vanuit ons hart. We hechten daarbij veel belang aan loyaliteit, openheid en oprechtheid. Naar elkaar toe, maar ook naar onze partners. We gaan voor wat we staan, want enkel zo garanderen we duurzame relaties.

icon
Duurzame relaties

Met een oog op de toekomst en onze voeten in het heden, streven we altijd naar langdurige samenwerkingen. We kiezen er bewust voor om een band op te bouwen waarbij we elkaar beter leren kennen. Dankzij deze nauwe verbondenheid kunnen we gericht tewerk gaan en realiseren we een uitstekende kwaliteit.

icon
Kwaliteit

Op alle vlakken is kwaliteit het belangrijkste element. Alles wordt afgewogen tegen een bepaalde norm die Duplast hoog in het vaandel wordt gedragen en op alle aspecten worden doorgetrokken. We zetten in op kwaliteit om te bouwen aan geloofwaardigheid, vertrouwen en authenticiteit.