Contact

Het verhaal van Duplast

Als familiebedrijf is Duplast meer dan een verdeler en importeur van kwaliteitsvolle voedselverpakkingen.

Het ontstaan van Duplast

De jaren ’70

In de jaren ’70 werd Duplast opgericht door de familie Dubois, wat de naam “Dubois Plastics” inspireerde. Het begon met de productie van frietbakjes en groeide snel uit tot het leveren van serviceartikelen als extra service aan klanten.

1997

In 1997 trad Eddy in dienst bij Duplast als magazijnier. Gedurende de jaren groeide hij gestaag in zijn rol en klom op tot de positie van zaakvoerder.

2009

In 2009 nam Eddy Duplast over en verwelkomde Jonas als ondersteuning in het bedrijf. Samen werkten ze aan de verdere ontwikkeling van Duplast.

2016

In 2016 werd Yasna lid van het team, waardoor het bedrijf verder kon uitbreiden en haar activiteiten kon verbreden.

2019

In 2019 besloot Duplast voluit voor de toekomst te gaan en een splinternieuw gebouw met een groot magazijn te bouwen in Bilzen. Deze verhuizing naar Kieleberg markeerde daarmee een cruciale stap in de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Experts in ons vak

Duplast is jouw partner voor hoogwaardige voedselverpakkingen in de Benelux en Noord-Frankrijk. Wij streven naar topkwaliteit door samenwerking met gerenommeerde Europese producenten, waarbij duurzame relaties centraal staan. Onze milieubewuste aanpak omvat het vermijden van samenwerkingen met het verre Oosten, zodat we zowel kwaliteit als duurzaamheid kunnen garanderen. Bij Duplast hechten we waarde aan een familiaal karakter, zowel intern bij ons toegewijde team als extern met klanten en leveranciers.